#LIFE a pastar fang #apastarfang

Volem donar-li tot el sentit a #LIFE a pastar fang #apastarfang , per a gaudir de molta vida. Aquí t’ho expliquem breument

Veiem al nostre voltant, inclús a vegades en nosaltres mateixos, una tendencia a ficar-nos en una rutina fàcil, un punt còmoda, que ens invita a viure d’una manera asèptica i superficial. Ho sabem, ens proposem canvis, ho intentem dur i, a vegades, ho aconseguim. Som privilegiats testimonis de la superació de persones al nostre voltant que volen més de la vida, volen gaudir del seu esforç, la aventura i el aprenentatge pas a pas, donant el millor de sí mateixes i fomentant el millor en els altres. En algun moment han dit – prou- i s’han posat a buscar-ho. Anant a pastar fang, més literalment que mai.

Aquest és el nostre missatge a #LIFE a pastar fang #apastarfang

Per al 2019 et desitgem aventura, natura, aprenentatge, autenticitat, superació i connexió, en resum: et desitgem MOLTA VIDA

Bon Nadal

#LIFE a pastar fang #apastarfang

Enllaç al Youtube: https://youtu.be/fdAB1v9pGb8

 

equipo LIFE
Pablo Lapuente i Toni Abelló
Pablo és Coach/formador i el Toni és formador i dissenyador de continguts. Desenvolupen habilitats d’ Intel·ligència Emocional i Lideratge a LIFE Leadership School, des d’on proposen  Trekkings formatius a països com Nepal i Perú, Campaments per a adolescents als Pirineus i Formacions per a Empreses des de La Escuela de Liderazgo by Edurne Pasaban. També son guies de muntanya i piragüisme (Pablo)

Origen: #LIFE a pastar fang #apastarfang | LIFE Leadership School


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s